Slovenija
30 ogledov

Natakarici ukradel 605 evrov

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Koroški policisti so po hitrem postopku prijeli osumljenca kaznivega dejanja drzne tatvine. Moški je natakarici ukradel 605 evrov.

Včeraj je natakarica enega izmed gostinskih lokalov na Ravnah na Koroškem obvestila Policijsko upravo (PU) Slovenj Gradec, da je neznanec izkoristil njeno odsotnost in ukradel 605 evrov.

"Moški je bil na vrtu pred lokalom. Ko natakarice ni bilo v bližini, je šel notri in s predala vzel tako njeno osebno kot službeno denarnico," nam je povedal tiskovni predstavnik PU Slovenj Gradec Peter Pungartnik. Natakarica je moškega zalotila in ta se ni preveč obotavljal – z osebnim avtomobilom se je odpeljal neznano kam.

Bežal pred policisti
Potem ko je podala prijavo, so ga policisti začeli iskati. Malo pred 22. uro so v Starem trgu pri Slovenj Gradcu opazili opisano vozilo in ga ustavili s predpisanim znakom, vendar voznik na znak ni ustavil. Zapeljal je proti Pamečam, kjer ga je opazila policijska patrulja PP Dravograd, ki mu je začela slediti. Okoli 22. ure so ga prijeli na parkirnem prostoru za gostinskim lokalom, kamor se je skril pred policisti.
 
26-letniku so odvzeli prostost in opravili osebno preiskavo, vendar ukradeni predmeti niso bili najdeni. Med preiskavo vozila pa so na sprednjem sedežu pod oblačili našli ukraden mobilni telefon in gotovino. Po končanem policijskem postopku so ga odpeljali v zapor v Ljubljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.