Slovenija
45 ogledov

Naužijte se sonca, jutri pozeba

Sončna Ljubljana Bralec Žurnala24
Na Agenciji RS za okolje še vedno svarijo pred pozebo, saj lahko tudi v torek zjutraj marsikje, tudi na Primorskem, pričakujemo jutranje temperature pod ničlo.

Meteorlogi na Agenciji RS okolje (Arso) so za danes napovedali precej jasno vreme, več bo le prosojne, koprenaste oblačnosti. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 12 stopinj Celzija.

Jutri bo večinoma sončno, popoldne na zahodu zmerno do pretežno oblačno, pihati pa bo začel jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 1 stopinje Celzija, zato Arso še vedno svari pred pozebo, saj lahko tudi v torek marsikje, tudi na Primorskem, pričakujemo jutranje temperature pod ničlo. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 17 stopinj Celzija.

V sredo bo začelo deževati

V sredo se bo od zahoda pooblačilo, v zahodnih in deloma v osrednjih krajih pa bo začelo deževati. Na vzhodu bo dopoldne še deloma jasno. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo. Zvečer in v noči na četrtek se bo dež od zahoda razširil nad vso Slovenijo in v četrtek zjutraj večinoma ponehal. Čez dan se bo od zahoda jasnilo, popoldne bodo še posamezne, kratkotrajne plohe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.