Slovenija
23 ogledov

"Ne igraj se z novinarji, sicer ne bo nič"

(Foto: Mojca Marot) Žurnal24 main
Direktor podjetja Zeko, ki je v Celovških dvorih opravljal pleskarska dela, je ravno vlagal ovadbo zoper Tovšakovo, ko ga je ta poklicala. Kot pravi, mu grozi, da ne sme govoriti z novinarji.

"Bil sem na policijski postaji v Šiški in sem vlagal ovadbo. Medtem me je poklicala direktorica (Hilda Tovšak, op. p.), naj prekinem, da se bomo dogovorili, da me bo ob enih poklicala in mi bodo dali stanovanje v Celovških dvorih za kompenzacijo," je za zurnal24.si povedal Zekrija Habibović

Vegrad mu dolguje 165 tisoč evrov, stanovanje bi bilo vredno 106 tisoč evrov. A klica od Hilde Tovšak ob 13. uri ni bilo, niti uro kasneje. Habibović jo je zato sam poklical: "Rekla je, naj se ne igram z novinarji, naj to prekinem, ker sicer ne bom nič dobil."  Povedala mu je, da bo z banko glede izbrisnih pobotnic uredila do ponedeljka do 16. ure in da bo takrat 50 podizvajalcev dobilo stanovanja v Celovških dvorih kot kompenzacijo za dolg Vegrada. Habibović pravi, da bo torej počakal do 16. ure v ponedeljek, in če ne bo nič, bo Tovšakovo ovadil.

Informacije smo želeli preveriti tudi pri Tovšakovi, a se na mobilni telefon ne oglaša.

Habibović je aprila zaradi praznih obljub Hilde Tovšak že gladovno stavkal, a je nato stavko prekinil, ker mu je obljubila poplačilo. Kot rečeno, mu Vegrad še vedno ni dal niti centa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.