Slovenija
28 ogledov

Ne verjamejo politiki

1/5
Žurnal24 main
"Ko jih bomo morali zbrati 40.000, to ne bo noben problem," je prepričano dejala Šoba ob vložitvi podpisov za referendum.

Predstavniki Študentske organizacije Slovenije (ŠOS) in Zveze svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS) so v državnem zboru predali podpise za razpis naknadnega zakonodajnega referenduma za zakon o malem delu.

Kot je povedala Katja Šoba, predsednica ŠOS-a, so zbrali več kot 10.000 podpisov. Dejala je, da računajo na veto državnega sveta, ki se bo o tem odločal danes popoldan. Prepričana pa je, da ne bodo imeli težav niti, če bodo morali zbrati 40.000 podpisov. "Zakon o malem delu je slab," znova poudarja Šoba. Ker ne zaupajo politiki, so podpise vložili še pred odločitvijo državnega sveta, je še dejala Šoba.

Obljubljena širša podpora
ŠOS in ZSSS so podpise zbirali skupaj, podporo so jim obljubili tudi vsi podmladki, vključno z Mladim forumom, podmladkom SD-ja.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.