Slovenija
17 ogledov

Ne zmeda, napaka uradnika

napaka Žurnal24 main
Prejšnji teden smo dobili odgovor z MOP, ki ga že dva meseca ni.

"V tem primeru je bil odgovor po pomoti res poslan na stari celostni grafični podobi nekdanjega ministrstva za okolje in prostor (MOP). Zato se opravičujemo zaradi administrativne napake, ki je nastala v procesu združevanja dveh služb," so na ministrstvu za kmetijstvo in okolje (MKO) pojasnili, zakaj so še prejšnji teden – dva meseca po imenovanju nove vlade in združevanju ministrstev – odgovor poslali v dokumentu z glavo MOP in z elektronskega naslova nekdanjega ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Pličaničevi še za časom

Dodali so, da odkar je združeno ministrstvo prevzel Franc Bogovič, uporabljajo novo grafično podobo z novim imenom ter nov elektronski naslov, zdaj pa imajo tudi novo spletno stran.

Včeraj je imelo pet januarja združenih ministrstev spletne strani z novim imenom, zgolj ministrstvo za pravosodje in javno upravo Senka Pličaniča je še vedno le ministrstvo za pravosodje. Poleg imena na spletni strani ni spremenilo niti e-naslova. Odgovora, kdaj bo to urejeno, z urada vlade za komuniciranje nismo dobili.

Komentarjev 3
  • Boštjan Turk 08:06 20.junij 2012.

    dragi novinar Žurnala! Preden objaviš članek, se najprej prepričaj o čem govoriš. V trenutku te bom postavil na laž s tem ko bom prilimal link do spletne strani Ministrstva za pravosodje in javno upravo, katera deluje že nekaj časa.Izvoli ...prikaži več pa si poglej: http://www.mpju.gov.si/

  • punca05 17:13 22.april 2012.

    Itak iščejo dlako v jajcu,ni kaj. Ne vem zakaj ne združite žurnal 24 ur in 24 ur skupaj, ker vsi pišete največje neumnosti,ki vam padejo na pamet

  • zic 16:54 22.april 2012.

    kam moramo pa vas prijaviti?????