Slovenija
35 ogledov

Negotovost pred pripojitvijo k Hitu

Žurnal24 main
Mond. Delavci opozarjajo, Hit težave zanika, sindikat molči.

Šentilj, Nova Gorica. “Hit Šentilj mi še dolguje denar. Valuta je že zdavnaj potekla. Ne vem, kaj se dogaja,” nam je povedal eden od partnerjev Hita Šentilj (ime hranimo v uredništvu).

Plača v dveh delih?

Nekaj zaposlenih v igralniško-zabaviščnem centru Mond nam je zaupalo, da se poleg pripojitve Hita Šentilj k matični družbi Hit “dogaja še nekaj”. Med drugim naj bi imel Hit Šentilj težave z neplačevanjem računov, grozila naj bi mu večja izvršba in podobno. Nekateri se bojijo, da naj bi plačo dobili celo v dveh delih.

Kakršnekoli težave v Hitu, ki naj bi do 1. julija pripojil omenjeno hčerinsko podjetje, zanikajo. “To so dezinformacije. Prepričani smo, da vodstvo odvisne družbe Hit Šentilj redno poravnava vse svoje obveznosti do zaposlenih in dobaviteljev,” so povedali v Hitu.

Kaj se dogaja v Mondu, ni želela komentirati niti Silva Šiker, predstavnica sindikata v Mondu: “Ne bomo dajali komentarjev, ker se še nismo uskladili znotraj sindikata.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.