Slovenija
14683 ogledov

Nekdanji novinar Nove24 je glasoval "proti Janši"

volitve Slovenija Profimedia
Nekdanji novinar Nove24 TV Luka Perš na današnjih referendumih niti enkrat ni obkrožil proti, tako kot je pozivala SDS in njen prvak Janez Janša.

Oddal je dve neveljavni glasovnici, na vprašanje o zakonu o vladi pa je glasoval ZA. "Naj si vsaka vlada naredi svoj plan. Račun jim bodo izstavili volivci na prihodnjih parlamentarnih volitvah," je zapisal v tvitu, v katerem pa je objavil drugi dve glasovnici, ki pa sta bili neveljavni.

"Dal sem neveljavni glasovnici s komentarjem o zakonu RTV in dolgotrajni oskrbi," je zapisal in objavil tudi fotografiji obeh glasovnic. 

"Zakaj ne bom proti? Ker sem res od novega kadra pričakoval, da se bodo lotili preiskovalnih zgodb o balkanski energetski, naftni in plinski hobotnici. Kdaj boste povabili Domagoja Margetića? Res, zelo sem razočaran," je napisal na glasovnico. 

"V primeru zmage ZA bo RTV prevzel poslovni krog Boruta Jamnika. Jebiga, pa če je že big boss* slovenskega gospodarstva in neodvisnih institucij pa naj ima še RTV," je zapisal.

Pri glasovanju glede zakona o dolgotrajni oskrbi pa je zapisal, da se bodo v vsakem primeru prispevki morali drastično dvigniti.

Perš je Novo24TV zapustil že lani.

*veliki šef

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • jakec1575 23:08 27.november 2022.

    Fant je zakljucil sds kariero. Ocitno tli na desni. Anze se se ni vdal. Pers je hotel pokazati, kaj se ti zgodi, ce zapustis sds. Komentarji pod tvitom so rezultat. Vsaka vlada si lahko sama kreira svoje delovanje.

  • lojs 19:26 27.november 2022.

    za janša, proti janša ... eno in insto še naprej in še en zavajajoč naslov članka ... tip sploh ni glasoval proti janši, preberite si zakaj je razočaran in ni edini