Slovenija
40 ogledov

Nemške nogometašice v veliki prednosti

nogomet nemčija slovenija ženske
1/9
Nataša Čepar
V Kopru igrata ženski reprezentanci Slovenije in Nemčije v nogometu.

Nemke, ki so prve v Evropi in tretje v svetu, bile pa so tudi že svetovne prvakinje, so precej boljše od Slovenk, saj se naša mreža trese kot za stavo.

Tekmo si ogledujejo tudi predsednica vlade Alenka Bratušek, nemška državna sekretarka na zunanjem ministrstvu Cornelia Pieper, nemška veleposlanica Anna Prinz in slovenska veleposlanica v Nemčiji Marta Kos Marko.

Komentarjev 3
  • alfredo 19:15 26.oktober 2013.

    5 razredov razlike...

  • markus 18:51 26.oktober 2013.

    em. Meni se je ta tekma zdela pravi debakel. Zamenjati vse igralke. Ena ni sposobna igrati nogometa na profesionalni ravni. Vse so čiste amaterke. Čisto vseeno bi bilo, če bi tudi pet minut pred tekmo zbral selektor 11 deklet kar ...prikaži več na tribuni, kdo bo igral za slovensko reprezentanco. Res, sramota.

  • markus 18:46 26.oktober 2013.

    Gledal sem to tekmo. Ne vem, ali so se naše norčevale same iz sebe ali iz Nemk ali se kdo drug dela norca iz slovenskih navijačev. Vemo, da ženski nogomet globalno ni tako popularen, kot moški, pa kljub temu. A ...prikaži več so si tisti ljudje, ki so prišli na tekmo, zaslužili takšno "predstavo" naših? Res, da je stala nasproti močna nemška ekipa, ampak izgubiti 13:0 (13:0!!!) na domačem terenu je sramota širših razsežnosti. Verjamem, da selektor ženske reprezentance vleče kar solidno plačo in moral bi prevzeti vso odgovornost. Če so trikrat na tej tekmi uspešno podale, se jaz pišem takoj George Clooney. Videl sem ga nemalokrat, kako se je celo smejal ob spremljanju tekme. To je trener??! Da je on navaden delavec in ne bi dosegel norme, bi letel, da mu ne bi bilo nič jasno! Pa tudi naše so kondicijsko totalno na dnu in kar sem še opazil, je, da so veliko predebele, sploh vratarka, ki sploh ni dohajala nobene žoge. To ravno ni vzor za slovensko mladino, da se ukvarjaš s športom in si tako debel. Ne v