Slovenija
6677 ogledov

Neprijetno presenečenje doma za Tomićevo

Violeta Tomič Mediaspeed/Katja Kodba
Poklicala je policijo.

Poslanka Levice Violeta Tomić je nocoj na dom prejela kuverto z belim prahom. Pred njenim domom je še zvečer potekala intervencija policije in gasilcev, so sporočili iz poslanske skupine Levica.

Ob tem navajajo izjavo poslanke, ki pravi, da se je bel prah neznanega izvora usul iz poštne kuverte, ki jo je odprla ob prihodu domov.

Kot pravi, so na njen dom po klicu na policijo prišli trije gasilski in trije policijski avtomobili. Cesta je zaprta, sosedje ne smejo domov, sama pa je z družino v karanteni.

"Groženj sem se navadila"

"Prenapetež, ki mi je poslal pošiljko, naj se zato naslednjič vpraša, komu zares škodi. Koliko ljudi mora izgubljati čas s preiskavo na domu, analizo snovi in iskanjem prstnih odtisov, namesto da bi v miru zaključili današnji dan. Konec koncev - koliko take akcije državo stanejo? Mar ne bi bilo za vse bolje, če bi ta denar porabili za kaj koristnega?" njeno izjavo povzema sporočilo poslanske skupine.

"Prenapetežu" poslanka tudi sporoča, da če jo je mislil prestrašiti, da mu to ni uspelo: "Groženj in zmerljivk sem se navadila in tudi pisma s praški me ne bodo odvrnila od mojega dela in mojih političnih prepričanj. Nasprotno, s takimi dejanji me samo utrjujejo v veri, da se moramo z vsemi silami upreti politiki sovraštva, ki nam vlada."

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 9
  • matermila 17:59 22.maj 2020.

    A ni bilo na hrbtni strani kuverte ime pošiljatelja?

  • Naklonsky 07:50 22.maj 2020.

    Kaj pa če gre tokrat pri njej za samopromocijo?

  • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 06:14 22.maj 2020.

    samopromocija, kdo bi pa njej grozil, s svojimi nastopi in še dodatno s gumijastimi grimasami dela sama sebi največjo možno škodo.pri nas si moko pošiljajo le 3.razredni luzerji. pogledaš, vržeš v koš in gremo dalje.