Slovenija
26 ogledov

Nesreča? Pa kaj, tu je odstavni pas!

Nesreča na avtocesti
1/6
Bralka Irena
Petkovo popoldne znova zaznamuje gneča na cestah, ki je posledica prometnih nesreč. Če greste iz osrednjega dela države proti na Štajerski, si najprej ohladite živce. Številni se imajo za nekaj več.

Zaradi prometne nesreče je bila popoldan nekaj časa zaprta polovica štajerske avtoceste med Trojanami in Vranskem v predoru Jasovnik. Nastal je daljši zastoj, že na Blagovici pa so vozniki stali v štiri kilometre dolgi koloni. Vozniki, namenjeni proti Mariboru, so morali tako  avtocesto zapuščati že v Lukovici.

Bralka nam je poslala fotografije, ki pričajo, kako si nekateri prometna pravila tolmačijo za lastne potrebe. Tako so številni mimo stoječe kolone vozili kar po odstavnem pasu, s tem pa niso samo kršili cestnih pravil in kazali na svoj odnos do soudeležencev v prometu, temveč so tudi ovirali pot intervencijskim vozilom.

Gneča tudi proti morju

Popoldan je bila zaradi zvite pločevine gneča tudi na primorski avtocesti med Brezovico in Logom. Zaradi prometne nesreče, v kateri je umrl motorist, je bila polovična zapora tudi na cesti Maribor–Ptuj pri Grajeni, so poročali na Prometno-informacijskem centru.

 

Komentarjev 1
  • Boštjan Turk 18:06 17.junij 2011.

    bravo šofer tovornjaka...take bi najrajš ustavu pa jim ključe pobral, primitivci jeddni