Slovenija
31 ogledov

Nesreča v zabavišču Prater

Nesreča se je zgodila na vlakcu. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Potem ko so avstrijski mediji objavili nove informacije, da v nesreči v zabaviščnem parku Prater nista poškodovana Slovenca, nas je poklical bralec, ki trdi, da je bila poškodovana Slovenka.

Od nesreče naprej se vrstijo različne informacije, kdo se je poškodoval v avstrijskem zabaviščnem parku Prater; slovenski par, Slovenec in Slovakinja ali delavec v parku in Slovenka, zdaj avstrijski mediji poročajo, da se je huje poškodoval 21-letni delavec iz Makedonije in 18-letna slovaška turistka.

A poklical nas je bralec, ki trdi, da je poškodovano dekle zagotovo Slovenka, saj je bila tam s skupino, v kateri je bila tudi oseba, ki jo naš bralec pozna.

Medtem Kleine Zeitung, Der Standard, Die Presse in drugi avstrijski mediji poročajo, da se je nesreča zgodila, ko je delavec iz Makedonije barval tire za hitri vlakec. 18-letnica iz Slovaške, ki se je vozila z vlakcem, je vanj zadela z nogo in delavec je padel s konstrukcije ter si močno poškodoval glavo. Poročila o zdravstvenem stanju dekleta so različna – po enih je lažje poškodovana, avstrijski oe24.at pa poroča, da si je zlomila nogo in huje poškodovala koleno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.