Slovenija
29 ogledov

Nestlejev Espresso s steklom

(Foto: Nestle) Žurnal24 main
Nekatere stogramske steklene embalaže z Nestlejevimi izdelki utegnejo vsebovati steklene drobce, zato jih prehrambeni gigant preventivno umika s tržišča.

Zaradi napačnega prevoza do končnih kupcev lahko pride do poškodbe steklene embalaže, vendar pa poškodbe od zunaj niso vidne pri tistih stogramskih izdelkih, ki so popolnoma oviti v plastično folijo, pojasnjujejo pri največjem prehrambenem koncernu na svetu. Ostali proizvodi, pakirani v stekleno embalažo, so neoporečni, pravijo.

Čeprav pri Nestleju zatrjujejo, da je verjetnost poškodb majhna, so se odločili za prostovoljni odpoklic. Vprašljivi so le izdelki Nescafe Alta Rica, Cap Colombie, Suraya in Espresso.

Pri nas umik le za Espresso
V Sloveniji je mogoče dobiti le slednjega. Potrošniki, ki so kupili omenjeni izdelek, naj ga vrnejo, v zameno pa bodo prejeli nadomestni izdelek v neoporečni embalaži. V zvezi z vprašanji se lahko obrnejo tudi na slovensko podružnico podjetja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.