Slovenija
36 ogledov

Nevarne poti za šolarje

Kranjskogorske osnovnošolce je prvi šolski dan pričakala prenovljena, svetla, so Žurnal24 main
Pred začetkom šolskega leta začenjamo z akcijo popisa nevarnih poti, po katerih bodo mnogi šolarji hodili vsak dan. Popis bomo naredili z vašo pomočjo in seveda poiskali odgovore pri pristojnih, kaj bodo naredili za večjo varnost šolarjev.

Poostren nadzor policistov na začetku šolskega leta ni vedno dovolj, saj lahko nevarni deli cest, kjer ni pločnikov, signalizacije ali pa so kakšne druge ovire, prežijo na šolarje celo leto.

Da bi poskrbeli za varnejšo pot šolarjev, smo se na zurnal24.si odločili, da z vašo pomočjo naredimo seznam teh nevarnih poti in povprašamo pristojne, kdaj bodo te poti postale varne.

Če torej tudi vaš šolar hodi po taki poti ali pa veste za druge, ki so vsak dan v nevarnosti, nam to sporočite prek spodnjega obrazca do 9. septembra. Opišite pot (kje se nahaja, do katere šole vodi, koliko otrok jo prehodi vsak dan …) in nam, če je le možno, pošljite fotografijo nevarne poti, nato pa bomo to objavili in kot rečeno preverili pri pristojnih, kaj bodo naredili v zvezi s tem.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.