Slovenija
18 ogledov

Nezadovoljni s potrditvijo Janše

Janez Janša Saša Despot
Anketa Dela kaže na nezadovoljstvo pri potrditvi Janše za mandatarja. Še večje je nezadovoljstvo zaradi ukinitve ministrstva za kulturo in prenosa tožilstva na notranje ministrstvo.

 

52,8 odstotka anketiranih je na vprašanje, ali so zadovoljni s potrditvijo Janeza Janše za mandatarja, odgovorilo z ne. Med njimi so predvsem volivci Pozitivne Slovenije, SD in DLGV.

Velik delež vprašanih (61,3 odstotka) meni, da si področje kulture zasluži samostojno ministrstvo.

Še večje je nasprotovanje prenosu tožilstva z notranjega na pravosodno ministrstvo. Temu nasprotuje kar 67,4 odstotka vprašanih. Še večjemu deležu se zdi nesprejemljivo, da bi resor notranjega ministrstva, kamor bosta po novem sodila in policija in tožilstvo, vodila Janševa SDS.

Komentarjev 12
  • 1111 20:42 06.februar 2012.

    ...verjetno si zelo tup...če ne bi bilo dreka od Viranta...bi fašistki jokali še zdej na kupu, tako kot kadar, ste izvedeli za rezultat volitev...zelo hitro pozablate solzice...

  • Tupamaros 18:03 06.februar 2012.

    Verjetno si od žalosti pijan ali ti pa možgami smrdijo. Podporo umetno ustvarja vpliv s komunističnim virusom zastrupljenih medijev. 52% je po tvoje manjšinska vlada? Kaj potem praviš za večinsko podporo levakom 44%? Prodajaj muda za bubrege komu drugemu!

  • 1111 16:33 06.februar 2012.

    ...Virant ne sme niti prdnit...gnoj je mislu, da bo dišal, smrdi pa veliko več...Gregorček, a se bojiš predčasnih volitev...Gregor, kje si...?