Slovenija
297 ogledov

Nezanesljivo vozil, policisti pri pregledu naleteli na presenečenje

PU Ljubljana
Vozniku so prepovedano drogo zasegli.

Ljubljanski policisti so v tem tednu pri kontroli prometa zaznali voznika, ki je storil cestno prometni prekršek in nezanesljivo vozil. Med postopkom je hitri test pokazal, da je voznik vozil pod vplivom različnih prepovedanih drog, zato mu je bil odrejen strokovni pregled, ki ga je odklonil, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, zoper njega pa bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče. Prav tako so policisti med postopkom ugotovili, da ima voznik pri sebi okoli 200 gramov prepovedane droge heroin, 250 gramov snovi, ki se uporablja za  povečanje volumna prepovedane droge, ter manjšo količino prepovedane droge rastline konoplje skupaj z mlinčkom. Predmeti so mu bili zaseženi in poslani v analizo.

 | Avtor: PU Ljubljana PU Ljubljana

Osumljencu je bilo odrejeno pridržanje, na podlagi odredbe sodišča pa je bila opravljena hišna preiskava, v okviru katere niso odkrili drugih predmetov. Osumljeni je bil priveden k preiskovalnemu sodniku zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene  proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Odrejen mu je bil hišni pripor, so še dodali na PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.