Slovenija
26 ogledov

Neznanec vabil deklici v avto

nadlegovanje Shutterstock
Brod. Policija preiskuje nov primer moškega, ki je ogovarjal otroke v okolici šole.

V četrtek je neznan moški v okolici Osnovne šole (OŠ) Vižmarje - Brod ogovoril dve deklici in ju vabil v avtomobil, so potrdili na šoli. Ravnateljica Nevenka Lamut je o tem obvestila starše in policijo ter vse prosila, naj morebitne informacije sporočijo na Policijsko postajo Ljubljana Šiška.

Tudi na ljubljanski policijski upravi so potrdili, da se s primerom ukvarjajo, a več podatkov zaradi nadaljnjih postopkov policije in tajnosti predkazenskega postopka ne morejo dati.

Vabi z lizikami

Ena od mater je v opozorilo drugim staršem zapisala: “Sošolki mojega sina, ki hodi v tretji razred, je na poti iz šole ustavil neznan moški. Po njunih besedah gre za urejenega moškega svetlih las, ki otroke nadleguje ter jih v avtomobil vabi z lizikami in majhnimi mucki.”

Spomnimo, da to ni edini primer v Ljubljani, saj je sredi decembra v okolici OŠ Valentina Vodnika neznanec nadlegoval otroke, eno od deklic pa je celo pospremil do doma, je policiji prijavila njena mati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.