Slovenija
51 ogledov

"Ni mi vseeno, kaj se dogaja z mestom"

"Ni več kot včasih, ko se je na občini sedelo in čakalo, da pridejo investitorji Žurnal24 main
Županski kandidat SDS Radivoj Nardin predstavil program svoje stranke za letošnje volitve.

“V Izoli živim od rojstva, tukaj se bom upokojil in živel do konca, zato mi ni vseeno, kaj se dogaja z mojim mestom. Prav tako se nisem preselil sem zaradi koristi kot drugi. Izola stagnira, stanje je skrb vzbujajoče,” je dejal Radivoj Nardin, ki se želi na letošnjih jesenskih volitvah pomeriti za župana kraja.

“Radivoj Nardin je pravi človek, da popelje Izolo iz trenutne otopelosti, saj je uspešen podjetnik že 27 let in je točno to, kar naše mesto v tem trenutku najbolj potrebuje,” je Nardina predstavil Nevijo Frank, predsednik občinskega odbora SDS Izola. V volilnem programu so se zavzeli za gospodarski razvoj občine, izboljšanje življenjskih pogojev, razvoj kulturnih in izobraževalnih ustanov ter uravnotežen prostorski razvoj občine. Poudarek naj bi bil na gradnji infrastrukture za gospodarski razvoj podjetij ter odprava slabega in počasnega črpanja evropskih sredstev. Uredili bi problem parkiranja in mestni avtobus, podprli klube in društva, ki delajo z mladimi ter namenili več pozornosti podeželju in šolski infrastrukturi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.