Slovenija
13 ogledov

Ni se vam treba bati zastojev

Prazniki ne bodo prinesli večjih zastojev. Foto: Žurnal24 Žurnal24 main
Kljub temu, da je v času praznikov vožnja z avtomobilom skoraj neizogibna, se vam posebnih zastojev ta vikend ni treba bati.

„Mislim, da posebnih zastojev ne bo, razen tistih standardnih: Maribor okrog Pobrežja, Žal v Ljubljani in pokopališč na splošno. Mogoče bo danes do gneče prišlo proti Gorenjski in Primorski, ker je še lepo vreme, za jutri pa dvomim,“ so nam povedali na Prometno-informacijskem centru, kjer so dodali, da lahko zastojev pride zgolj zaradi kakšne prometne nesreče in ne zaradi količine prometa. Povedali so še, da na mejnih prehodnih ne bo nobenih posebnosti. 

Zgoščen promet v bližini pokopališč
Zaradi praznikov bo v soboto in nedeljo spremenjena prometna ureditev v mestih predvsem v okolici pokopališč. V Ljubljani bo mimo Žal od 31. oktobra od 5. ure zjutraj do 1. novembra do 23. ure promet urejen enosmerno. Promet bo po Tomačevski cesti potekal iz smeri Bežigrada proti obvoznici, prav tako enosmerno bo urejen v smeri Tomačevska - Koželjeva in Dečkova ulica do Kranjčeve. V Mariboru bo od 31. oktobra od 5. ure zjutraj do 1. novembra do 20. ure pri Pobrežju zaprt del Ceste XIV. divizije med Osojnikovo in Šolsko ulico, na delu od Osojnikove proti Ulici bratov Greifov pa bo potekal promet enosmerno.

Zastoji na Celovški
V Ljubljani je na Celovški cesti pred priključkom Šentvid je v smeri centra zaprt desni vozni pas med 8. in 18. uro, med 18. in 8. uro pa promet poteka po dveh zožanih pasovih. Promet pa bo med 8. in 15. uro urejen izmenično enosmerno tudi na Dunajski cesti med Cesto 24. junija in mostom čez Savo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.