Slovenija
29 ogledov

Nič ne bo s Patrio

Janša naj bi v letu 2011 postal očka. Na politično sceno pa naj bi se vračal okr Žurnal24 main
Napovedi za 2011. Janša bo morda očka. Pahor pa bo uporabil šesti čut.

"Gospod Janša se v letu 2011 vrača na politično sceno, okrepljen," napoveduje vedeževalka Karin. Numerološki izračun njegovega datuma pa ne kaže na obtožbo v primeru Patria.

"Leto 2011 je njegovo osebno leto pod vplivom števila tri, ki bo njegovo življenje postavilo na glavo," pravi numerologinja Lili Sorum. Čaka ga optimistično in veselo obdobje, bo pa veliko izzivov na čustveni plati.

"Ker število tri simbolizira našega notranjega otroka, pa kaže tudi na večje možnosti, da bi znova postal očka," je še dejala.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Odstop ministrov

"Gospod Pahor se bo v letu 2011 še vedno soočal s težavami znotraj svoje stranke, kar sem napovedala že za leto, ki se izteka," opozarja Karin. Odstop dveh ministrov bo v prvi polovici leta presenetljiv.

V novem letu bodo po njenih besedah težave tudi pri reformah, še najbližje uspehu bo pri trgu delovne sile in zdravstva.

"Gospod Pahor se bo v letu 2011 bolj učinkovito organiziral in uporabljal svoj šesti čut. Sicer bo zanj delovno leto, ker bo vlagal veliko več truda kot letos, za verjetno šibkejše rezultate," pravi Lili Sorum.

Po njenih besedah se mu na splošno obeta uspešno leto, če le ne bo imel previsokih ciljev, ki bi jih želel prehitro osvojiti.

brezposelnost | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Še več brezposelnih

"Gospodarstvo v Sloveniji ne bo v prvi polovici leta 2011 nič boljše,” pravi Karin.  "Brezposelnost se bo v tej prvi polovici leta še dvigovala, bo pa vsekakor od oktobra nekoliko bolje," pravi.

Zaposleni v javnem sektorju bodo precej razburjeni v prvih štirih mesecih leta 2011, obetajo se spremembe, ki jim ne bodo po volji.

Razvoj Slovenije bo v letu 2011 usmerjen v gospodarstvo in kvalitetnejši poklicni razvoj ter boljšo strukturiranost, pa je dejala Lili Sorum. "Z numerološkega vidika nas čaka bolj pozitivno obdobje za gospodarstvo, torej je predvidevati, da ne bo potrebe po nazadovanju," dodaja.

Naši športniki

"Slovenija bo na evropskem prvenstvu v košarki predvsem pustila dober vtis, ne pa nujno tudi dobrih rezultatov," pravi Lili Sorum, medtem ko jim Karin obljublja zelo visoko uvrstitev.

"Tina Maze je v času, ki simbolizira poroko, družino in pravljično zasanjanost, kar lahko negativno vpliva na samo njeno zagnanost pri pripravah," za smučarko pravi numerologinja.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Mesec februar bo sicer pod vplivom števila 8, ki simbolizira uspeh in razvoj na kariernem področju, zato se ne bo odrezala slabo, najbolj ugoden datum bo 13. februar, ko bo na vrsti smuk.

Petri Majdič pa se obeta bolj počasno leto, kot je bilo 2010. Tudi rezultati bodo temu primerni, pač počasnejši. "Svetovno prvenstvo se bo odvijalo v njenem osebnem mesecu pod vplivom števila 4, ki simbolizira temelje in stabilnost, kar v smučarskem teku ni ravno dobrodošlo," dodaja Lili Sorum.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.