Slovenija
16 ogledov

Nič več težav uporabnikov Simobila

Simobil Saša Despot
Potem ko je danes na širšem območju Maribora prihajalo do večjih motenj pri uporabi vseh Simobilovih storitev, je družba motnje odpravila, vse storitve pa znova nemoteno delujejo.

Kot smo poročali, je od jutra prihajalo do motenj pri uporabi Simobilovih storitev na širšem območju Maribora. Težave so povzročile okvare na tehnični opremi, ki povezuje bazne postaje na območju Maribora, so sporočili iz Simobila.

Dodali so pe, da so se strokovnjaki trudili, "da opremo čim prej zamenjajo in vnovič vzpostavijo delovanje vseh storitev. Za nevšečnosti se opravičujemo in prosimo za razumevanje."

Komentarjev 5
  • Masa Cotic 13:48 08.september 2011.

    niso odpravli vseh težav ...jas sem danes poslala sms in potem ga je prejemnik dobil čez dve uri (celi čas je meu signal in telefon vklopljen)

  • 1111 16:54 06.september 2011.

    ...si mobil zapuščam...sramota...vodafon to ve??? seveda ve...sej je slovenski narod butast in pade na vsako finto...grem ...sram vas bodi!

  • Lapanka 15:25 06.september 2011.

    To kar so si prvoščili na Simobilu je res kaplja čez rob, pa v zadnjem času gredo povišat cene naročnin, pol pa še neke dodatke. Upam, da bodo tole uporabniki znali nagradit in prekinili sodelovanja s Simobilom in odšli drugam. ...prikaži več Še k sreči nisem več simobilovka, ker jaz bi znorela da mi telefon takole ne bi delal? Me zanima kakšne bodo kaj reakcije poslovnih ljudi? Si predstavljaš da imaš dogovorjen kak sestanek in so v igri visoki zneski ali pa kaj podobnega in potem ti telefon ne dela??? Jao jao ta Simobil!