Slovenija
39 ogledov

"Nigrad se ne ozira na avtomobile"

1/3
Žurnal24 main
"Nigrad barva cestne oznake za nove parkirne prostore in se ob tem sploh ne ozira na avtomobile, ki so parkirani," nam je sporočil bralec. Nigrad: to je del sprememb v okviru odredbe.

"Nigrad barva cestne oznake za nove parkirne prostore in se ob tem sploh ne ozira na avtomobile, ki so parkirani, in na to, kako jim veter raznaša barvo na vse strani," nam je sporočil bralec, ki je želel ostati neimenovan.

Fotografije Nigradovega barvanja parkirnih površin si lahko ogledate v galeriji.

Priložil je zanimive fotografije, s katerih je razvidno, da so se delavci Nigrada na Orožnovi ulici v Mariboru odločili narediti kar dvojne parkirne črte. Za pojasnila smo poklicali na podjetje, kjer nam je vodja enote cestnih površin Anton Gmeiner dejal: "Če so potegnili vzporedne črte, je bilo to tako predvideno. V tem trenutku uvajajo malo drugačne parkirne cone in potem prihaja do razlik med obstoječim in novim izrisom."

To pomeni, da bodo na novo dodali nekatere črte, druge pa spremenili. V načrtu je tudi izbris starih črt, a tega v času, ko so parkirna mesta zasedena, niso mogli narediti. Kot nam je še dejal Gmeiner, spremembe izvajajo "po Odredbi Urada za komunalo, promet, okolje in prostor MOM. Odredbo je izdal Denis Kocbek".

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.