Slovenija
85 ogledov

"Nikoli več ju nočem videti"

Josip Juhas in Mitja Bohak na sodišču delujeta precej usklajeno, saj se nenehno Žurnal24 main
Sojenje. Oškodovanka pričala kljub strahu, Bohak bi se ji opravičil. Nadaljevanje sojenja prihodnji teden.

Zaradi strahu pred obdolženima Mitjo Bohakom in Josipom Juhasom je oškodovanka Evelina S. na sodišču v petek pričala v njuni odsotnosti. S solznimi očmi se je spominjala spoznanja, da sta jo mlada podjetnika nameravala umoriti zato, da bi tako pridobila skoraj milijon evrov zavarovalnine. "Zaradi vsega obiskujem psihologa," je priznala in se veliko časa "lovila" okoli datuma, ko naj bi ji Bohak dovolil oditi na izlet v Firence. Ta naj bi se namreč prekrival z datumom načrtovanega umora.

Bohak se je opravičil
"Rad bi se ji opravičil, ker se je zgodil nesporazum. V redu punca je in nikoli ji nisem želel nič storiti," je po zaslišanju oškodovanke na sodišču dejal Bohak, ki sicer zanjo ni imel nobenih vprašanj. Z zaslišanjem prič se bo sojenje nadaljevalo prihodnji teden, ko bo zaslišan tudi izvedenec za področje računalništva. Obdolžena namreč menita, da si je celotno zgodbo, vključno z nekaterimi spletnimi pogovori, izmislil Rok Kološa, ker z njim nista več želela poslovno 
sodelovati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.