Slovenija
34 ogledov

NLB vrača 15. novembra

Žurnal24 main
Nova Ljubljanska banka (NLB) bo svojim komitentom 15. novembra vrnila zneske plačanih nadomestil in pripadajočih zamudnih obresti.

Komitenti NLB, ki so med 20. februarjem 2006 in 1. aprilom 2007 z osebnega računa dvignili gotovino na bančnih avtomatih drugih bank v Sloveniji, bodo tako dobili vrnjene zneske nadomestil.

Stranke, ki imajo še vedno isti osebni račun, s katerega so v omenjenem obdobju dvigale gotovino, bodo znesek avtomatično dobile nakazan na njihov račun. Vračilo bo razvidno na izpisku za mesec november ali v spletni banki NLB Klik. Stranke, ki so medtem račun v NLB zaprle, bodo povabljene k izplačilu na bančnem okencu.

"Sprejeta je bila odločitev, da se, iz poslovnih razlogov in v korist strank, plačana nadomestila in pripadajoče zamudne obresti vrnejo tudi vsem strankam NLB, ki so imele takrat odprt osebni račun v NLB Banki Domžale, NLB Koroški banki in NLB Banki Zasavje, čeprav so bile naštete banke samostojne pravne osebe, proti katerim ni bil sprožen postopek UVK," so sporočili iz NLB.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.