Slovenija
33 ogledov

Nori popusti in še darilo dobite

In če je tako, pa naj bo tako, zato so vam trgovine Slovenska Postelja pripravile prav posebno praznično ponudbo. Ker vam Slovenska Postelja želi zdravje in veselje, ker se Slovenska Postelja zaveda, da je december mesec, ko ljudje iščejo pravo idejo za svoje najbližje, je to tudi pravi čas, ko kupcem v trgovinah lahko pričara posebno vzdušje prav posebna ponudba.

V decembru lahko ob nakupu  ležišča prejmete kar 22 % popusta, poleg tega, pa si lahko še izberete vzglavnik po vaših željah, ki ga boste prejeli popolnoma brezplačno.  Torej če kupite ležišče zase in ste z vašim vzglavnikom zadovoljni , to preprosto pomeni, da lahko vzglavnik podarite nekomu izmed vaših najdražjih. Seveda pa to še ni vse.

Trgovine Slovenska Postelja so vam pripravile še dodatno praznično ponudbo. V primeru nakupa posteljnin, vzglavnikov, prešitih odej, nadvložkov vam Slovenska Postelja v decembru podari kar 40% popusta.  Vaše darilo lahko tako postane vzglavnik polnjen s polnilom iz ajde, ki se izjemno lepo prilagodi obliki glave in vratu ter tako zagotavlja dobro in čvrsto oporo. Če bo to vaše darilo, boste za vzglavnik iz ajde decembra v trgovinah Slovenske postelje plačali le 19,80 evra. Celotno ponudbo Slovenske postelje lahko preverite na www.postelja.com

Če želite biti obveščeni o aktualni ponudbi Slovenske postelje, pa predlagamo, da kliknete na njihov Facebook profil. Za vse informacije  in nasvete pa lahko vedno brezplačno pokličete na telefonsko številko 080 14 99.

Veliko lepih trenutkov v veselem Decembru vam želi kolektiv Slovenske postelje.

Preberite še;

Želite spati kot tekmovalci šova Kmetija nov začetek?