Slovenija
1031 ogledov

Notarji danes na voljo za brezplačne nasvete o dedovanju

Notar Profimedia
Slovenski notarji in notarke danes organizirajo svetovalni dan, v okviru katerega bodo v svojih pisarnah strankam na voljo z nasveti s področja dedovanja, ki je osrednja tema letošnjega Evropskega dne pravosodja.

Notarska zbornica Slovenije bo v evropskem letu mladih izvedla tudi predavanja o dedovanju na pravnih fakultetah.

Iz Notarske zbornice so sporočili, da so slovenski notarji in notarke danes pripravili tudi svetovanje po videopovezavi, ki bo potekalo od 9. do 12. ure. Zainteresirani se bodo lahko prijavili na video pogovor z notarjem na  povezavi: https://notzs.miteam.si/asset/Dqp9K84C3pBbYRMcS

Ob prijavi boste vpisali svoj ime in priimek in e-poštni naslov, kamor vam bodo poslana navodila za vstop v sprejemno pisarno, kjer se boste v video pogovoru dogovorili za prost termin. 

Notarji s svojim delom na področju civilnega prava pomembno prispevajo k zagotavljanju pravne varnosti, so sporočili iz zbornice in dodali, da v notarskih pisarnah vsakodnevno nudijo uporabnikom informacije in nasvete v zvezi s sestavo pogodb.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 09:13 25.oktober 2022.

    En dober nasvet za vse.Zmenite se kdo bo dedoval,ko ste še vsi živi in zdravi in najbolj pomembno,da se imate radi,dokler se še,ker ko pride do dedovanja ,je ponavadi potem konec družine za vekomaj,če se nihče nič ni brigal,nazadnje imajo vsi prav.