Slovenija
94317 ogledov

Nova napoved, prihaja obilno sneženje

Sneg na cestah
1/4
Profimedia
Zapadlo naj bi okrog 20 centimetrov snega.

"V sredo nas čaka izrazita vremenska sprememba. Pričakujemo buren prehod hladne fronte z ohladitvijo in močnim sneženjem do nižin. Ponekod bo tudi zagrmelo. Glede na trenutne izračune meteoroloških modelov bo lahko v sredo popoldan in zvečer v le nekaj urah ponekod zapadlo okoli 20 cm novega snega, lokalno tudi več kot 30 cm. Še več snega bo v gorah," napovedujejo na portalu neurje.si.

Tudi vremenoslovci agencije za okolje napovedujejo sneženje do nižin. "V sredo se bodo padavine okrepile in zajele vso državo, meja sneženja se bo popoldne in zvečer v notranjosti spustila do nižin. Od severovzhoda bo začel pihati severni in severovzhodni veter, na Primorskem pa proti večeru burja. V noči na četrtek bodo padavine ponehale, v četrtek čez dan se bo postopno razjasnilo. Veter bo oslabel," se glasi napoved za sredo.

Danes bo oblačno, ponekod na Primorskem in Notranjskem bo rahlo rosilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 10, v vzhodni in južni Sloveniji do 13 °C.

Tudi jutri bo oblačno, le v Prekmurju in delu Štajerske bo še nekaj sonca. V zahodni polovici Slovenije bo občasno rosilo ali rahlo deževalo, izraziteje na Primorskem in Notranjskem. najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 13 °C.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 14
  • DajmmiBurger 14:26 04.januar 2022.

    Ma ja? Resno al ki? U le nekaj urah bo zapadlo 20 centimu?!? Lokalno Tut 30!!! In to januarja!!! Neverjetno!!! Bralci u šoku!!! Abnormalno vreme,res.

  • Timothy_Rodriquez 10:17 04.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Pepe007 07:48 04.januar 2022.

    Bomo videli. Sneg je vsekakor dobrodošla stvar pozimi v naših krajih.