Slovenija
16752 ogledov

Nova poslanka ima salon erotičnih masaž

slika zaslona
V parlamentu bo tudi lastnica erotičnega masažnega salona

Med poslanci SNS je bila izvoljena 39-letna Lidija Ivanuša, ki je lastnica salona erotičnih masaž, poroča Siol.

Gre za salon erotičnih masaž Paradise v Arji vasi, ki ponuja klasično erotično masažo in erotično masaži. "Seanso začinijo z »body to body« tehniko, z naoljenim telesom se počasi in nežno drgnejo ob vas, medtem ko sproščeno ležite na mehki postelji," navajajo na spletni strani.

Novinarju Siola so v salonu dejali, da lastnica ni bila izvoljena v parlament in da gre najbrž za njeno soimenjakinjo, a je moškega, ki je odgovoril na klic, na laž postavil predsednik SNS Zmago Jelinčič.

Jelinčič je potrdil, da je njegova poslanka lastnica podjetja, a v resnici ne gre za podjetje, temveč je Ivanuša samostojna podjetnica. Na vprašanje, ali tudi sama izvaja erotične masaže, pa je Jelinčič odgovoril, da "lastnik verjetno ni delavec, temveč ima za to zaposlene" ter da je zadeva povsem legalna.

Jelinčič je sicer dejal, da je Ivanuša lastnica tudi drugih podjetij, a po podatkih gvin takih podjetij v Sloveniji ni, ni pa izključeno, da so v tujini.

Večino leta blokiran račun

Čeprav polurna masaža stane 75 evrov, je imela Lidija Ivanuša v zadnjem letu kar 213 dni blokiran račun, 31. maja letos pa ga je zaprla. Kakšni so poslovni rezultati ni mogoče preveriti, zelo verjetno zato, ker uveljavlja normirane stroške. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 13
  • Pepe007 10:37 06.junij 2018.

    A se nismo včasih učili, da je vsako delo častno?

  • ECKING 10:18 06.junij 2018.

    "klasično erotično masažo in erotično masaži" ...pejd nazaj v ŠOLO!!!!

  • kapibara 08:27 06.junij 2018.

    Včasih so politiki hodili k maserkam" hepi-end", sedaj pa bodo imeli to lahko kar v hramu..