Slovenija
11188 ogledov

Nove podrobnosti nesreče, ko je voznik v Ljubljani zapeljal med ljudi

Reševalno vozilo Profimedias
Dogodek nam je opisal slučajni očividec, ki je sedel v restavraciji.

Kot smo že poročali, v Ljubljani, na območju nakupovalnega središča na Rudniku, je okoli 13. ure prišlo do hude nesreče pred trgovskim centrom E.Leclerc. Kot so nam potrdili na Policijski upravi Ljubljana, je voznik avtomobila zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja zapeljal med ljudi, ki so stali v bližini kioska s hrano. 

Policisti podrobnosti dogodka še niso razkrili, smo se pa na Žurnalu24.si pogovarjali z očividcem, ki je bil ravno pred kioskom s hrano. Z imenom se ne želi izpostaviti, hranimo ga v uredništvu. 

Povedal nam je, da je bil v avtomobilu starejši gospod, po njegovi oceni star okrog 80 let. Zapeljal je mimo količkov naravnost proti mizam pred kioskom. "Mojo mizo je zbil na tla, povozil človeka ob sosednji mizi in se zaltel v količek in hidrant ob kiosku." 

Očividec je povedal, da je skupaj še z enim drugim slučajnim mimoidočim skočil do avta; ugasnila sta motor, voznika zvlekla ven na tla in ga začela animirati. Dodal je še, da je imel nogo takrat, ko sta odprla vrata avta, še vedno na pedalu za plin. 

V dogodku sta bili v trčenju z vozilom glede na prva obvestila poškodovani dve osebi, ena huje, druga lažje. Njuno življenje pa ni ogroženo, so sporočili s PU Ljubljana. Vozniku vozila po podatkih policije nudijo prvo pomoč na kraju dogodka. Točnega razloga za nesrečo zaradi varstva osebnih podatkov pri policiji niso želeli razkriti.

Po oceni našega sogovornika je voznika infarkt ali kaj podobnega. 

Nesreča pri Leclercu hud preplah Slovenija Ljubljana: Z avtom zapeljal med ljudi

dezurni@styria-medi.si

Črna kronika Ljubljana - najbolj aktualna črna kronika.

Komentarjev 8
  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 06:28 25.oktober 2022.

    animácija -e ž (á) 1. film., gled. navidezno oživljanje lutk, predmetov ali risanih figur s premikanjem, gibanjem le-teh: od konstrukcije lutke je odvisna dobra animacija; tehnika animacije / avtor risanke je dobil nagrado za režijo in animacijo; pren. to je ...prikaži več značilno tako za izbor kot za animacijo snovi 2. organizirane športne in prostočasne dejavnosti za dopustnike, turiste, letoviščarje, zlasti v turističnih objektih: večerna animacija za otroke; na ladji je poskrbljeno za družabne animacije o

  • Friderik1950 06:07 25.oktober 2022.

    Glede na to, da je bil na televiziji prikazan Rom, ki bi naj prodajal ulično hrano, ogodek sumljivo smrdi.

  • Kajjazberem 22:39 24.oktober 2022.

    Ali sogovornik ali pa "novinar" ne loči med animacijo in reanimacijo...