Slovenija
82 ogledov

Nove poslovalnice Manga še ne bo tako kmalu

Hotel bodo porušili in gradili v dveh fazah, zato bo medtem vseeno obratoval. Di Žurnal24 main
Že v aprilu naj bi se tudi v središču Ljubljane odprla poslovalnica španskega Manga, a se bo odprtje kot kaže še zamaknilo.

Nama je v prvi polovici leta 2016 odprla dve franšizni enoti Manga (v Citycentru Celje in v Cityparku), v središču Ljubljane v stavbi Hotela Slon pa naj bi sledila še tretja. "Zaradi zapletov pri pridobivanju gradbenega dovoljenja na strani najemodajalca ne moremo natančno predvideti začetka poslovanja te trgovine in zato tudi ne moremo oceniti prihodkov in stroškov," pa je zdaj sporočila uprava Name, ki se je tudi zaradi odprtja obeh franšiz letos lahko pohvalila z boljšimi poslovnimi rezultati.

Poslovanje v prvem polletju je bilo nad pričakovanji. Družba je v okviru rednega poslovanja kljub temu ustvarila 154 tisoč evrov izgube, kar je 84 tisočakov izgube manj kot jo je družba zabeležila v enakem obdobju lani.

Uprava pričakuje, da bo družba do konca leta 2016 realizirala pozitivni rezultat.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.