Slovenija
4 ogledov

Novi direktor Hita Piciga

primorska 15.06.10, HIT kazino, ruleta, igralnica, foto: nace novak Nace Novak
Nadzorniki so ob koncu predstavitev kandidatov za novega predsednika uprave Hita soglasno sklenili, da bo družbo prihodnjih pet let vodil Dimitrij Piciga.

Slednji je bil predsednik uprave tudi zadnje tri mesece, ko je bil na to mesto imenovan po odpoklicu uprave Draga Podobnika.

Predsednik nadzornega sveta Hita Marino Furlan je povedal, da jih je Piciga prepričal z dobrimi idejami, že doslej dokazano delavnostjo ter z njegovo energijo. "Ko bo njegova vodstvena ekipa kompletna, sem prepričan, da bo zelo dobra," je dejal Furlan.

"Odločitev za Dimitrija Picigo je bila soglasna in o njej nismo niti kaj dolgo razpravljali. Hit potrebuje nov vodstveni veter, nove poglede, postati mora inovativen in mislim, da izbranemu kandidatu vsega tega ne bo težko sestaviti," je še dejal predsednik nadzornega sveta.

Piciga začenja svoj petletni mandat z današnjim dnem, preostalih članov svoje uprave pa še ni želel predstaviti, saj se morajo najprej dogovoriti s svojimi sedanjimi delodajalci. Prepričan pa je, da bo uprava, v kateri še naprej ostaja delavski direktor Marjan Zahar, popolna najkasneje do 15. septembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.