Slovenija
4236 ogledov

Novi podatki: slabo kaže

Koronavirus v ZDA Epa
Prvi neuradni podatki o včeraj odkritih okužbah niso spodbudni.

Po neuradnih podatki je bilo včeraj z nekaj manj kot 6800 testi odkritih več kot 1900 okužb z novim koronavirusom. Delež pozitivnih testov je tako 28,5 odstotka, kar nakazuje, da se razmere ne izboljšujejo.

Včeraj objavljeni podatki so bili sicer še slabši, saj so z manj testi odkrili več okužb, kar 2217, delež pozitivnih testov pa je bil 29,5 odstotka. V prejšnjem tednu je bil ta delež že pod 25 odstotkov.

Ob tem velja spomniti, da že od 27. oktobra velja prepoved gibanja izven občine prebivanja, šole so zaprte od začetka jesenskih počitnic, gostilne, hoteli in trgovski centri pa od 24. oktobra, torej že skoraj tri tedne. 

Več sledi.

 
Komentarjev 7
 • Avatar MS
  MS 10:04 12.november 2020.

  @ovca to je demanti tvojega bleja EPA 03.11.2020, 16.47 Mail icon Twitter Švedska ob slabšanju epidemiološke slike zaostruje ukrepe za zajezitev novega koronavirusa "Vidimo, da se razmere razvijajo v napačno smer - razmere so zelo resne," je povedal švedski premier. ...prikaži več. Na intenzivni negi je več bolnikov s hudo obliko covida-19 in število smrtnih žrtev je zelo naraslo. Ministrica za zdravje Lena Hallengren je povedala, da petino vseh bolnikov na intenzivni negi predstavljajo bolniki s covidom-19.

 • abraham5 09:44 12.november 2020.

  ovčka tebe bo kap...in prav je tako

 • Avatar ovca
  ovca 09:15 12.november 2020.

  K*R*E*T*E*N*I!Več kot očitno je,da vaši fašistično-diktatorski ukrepi NE delujejo. Torej bebci,vsak normalen zemljan bi se pozanimal,zakaj brez takšnih ukrepov imajo Švedi bistveno boljšo sliko.Ne,vi se NE boste pozanimali,ker NE boste priznali, da ste idijoti,ki ste izgubili kompas.Če bi vam RES ...prikaži večS bilo za državljane,bi kvazi imunologinja sveeeeetovnega slovesa,poklicala imunologa na Švedsko in dobila smernice.Tako to delajo nekvazi znanstveniki.In bi bolje izgledalo.Ni interesa-le čigavega?