Slovenija
44440 ogledov

Novica, ki se je bodo uporabniki Telekoma pošteno razveselili

daljinec Žurnal24 main
Telekom v veselem decembru s posebnim darilom za svoje uporabnike televizijskih storitev.

Telekom Slovenije v veselem decembru pripravlja posebno akcijo: do 8. januarja na televiziji namreč odpira shemo Mega HD, opciji Cinestar TV Premiere in Balkan ter nova TV-programa za pse Happy Puppy in Dog TV. 

"Ob vstopu v praznični december in ob 5. obletnici TV-platforme NEO, ki je z glasovnim upravljanjem v slovenske domove prinesla popolnoma novo izkušnjo spremljanja vsebin, Telekom Slovenije praznuje s svojimi naročniki. Do vključno 8. januarja 2024 tako vsem naročnikom televizije omogoča brezplačno uporabo programske sheme Mega HD ter programskih opcij Cinestar TV Premiere in Balkan. Hkrati sta prvič v Sloveniji na voljo TV-programa za pse Happy Puppy in Dog TV, ki prinašata vsebine, ki so razvite in posnete na način, da zlezejo pod kožo in v srca naših kosmatih prijateljev. Do 11. decembra pa je 5 filmov na voljo po en evro," so zapisali v sporočilu za javnost. 

NEO je v slovenske domove prinesel nov način spremljanja vsebin, saj naročniki TV-vsebine iščejo z glasovnimi ukazi v slovenskem jeziku, pri tem pa le izgovorijo ime oddaje ali TV-programa ali ime igralca oz. igralke, naslov filma oz. serije, šport, ki ga želijo gledati, ipd. Vsak mesec je izrečenih več kot 7 milijonov govornih ukazov, ugotavljajo pri Telekomu. 

Božični filmi? Izgovorite: "Jelenčki"

S Telekoma sporočajo, da so v decembru aktualni božični filmi na voljo tako, da uporabniki enostavno izgovorijo: "Jelenčki." 

"December je čas obdarovanj in druženj, zato NEO ob svoji peti obletnici naročnikom podarja dodatne televizijske vsebine za vso družino. Pri tem smo še posebej veseli, da smo v ta družinski krog lahko letos prvič vključili tudi naše kosmatince, ki sta jim na voljo dva TV-kanala, ustvarjena posebej zanje. Praktično brezhibno glasovno upravljanje v slovenščini, prenovljen in nadgrajen uporabniški vmesnik, ki zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo, in izredno bogat izbor TV-vsebin so osnova za to, da svojim naročnikom samozavestno in brezkompromisno garantiramo zadovoljstvo. NEO praktično nima konkurence v slovenskem prostoru in ko ga preizkusiš, to preprosto veš," je prepričana Katja Šajnovič, direktorica Razvoja poslovanja v Telekomu Slovenije.

Kateri so filmi za en evro?

Za peti rojstni dan NEO ogled petih filmov do 11. decembra omogoča po en evro. To so filmi, ki doslej še niso bili objavljeni v videoteki DKino, naročnikom pa so na voljo v kategoriji "NEO praznuje 5 let", pojasnjujejo na Telekomu. 

In kateri so ti filmi?
-    Moja poredna vila (My fairy troublemaker) - sinhronizirana risanka
-    Baraba (Bandit) - akcijska komedija
-    Okusno (Délicieux) - komična drama
-    Roboti (Robots) - znanstvenofantastična komedija
-    Še 10 dni brez mame (10 jours encore sans maman) - komedija
Po izposoji je film brezplačno še 48 ur na voljo v sklopu Knjižnica/Izposojeno na NEO, so dodali v sporočilu za javnost. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 14
  • Avatar MK_NSFW
    MK_NSFW 08:32 05.december 2023.

    jebo vas balkan

  • darefoks 08:13 05.december 2023.

    ponujajo vezavo za polovično ceno bedaki

  • Jurij Krapež 21:33 04.december 2023.

    Naročniki mega hd paketa pa nič lahko bi za naročnike odprli vsaj hbo, sicer pA ITAK MENJAM OPERATERJA ŽE JUTRI GREM NA A1 za ceno istega paketa plus mobilni telefon za pol cene.