Slovenija
10013 ogledov

Novo mesto: Drevo padlo na avto, ujeti dve osebi

Podrto drevo Profimedia
Močan veter povzročal nevšečnosti tudi v prometu.

Močan veter je danes povzročal nevšečnostih ne le na Gorenjskem, kjer je v Kranju med drugim odkril streho šole in trgovskega centra, ampak tudi v drugih delih države. V Novem mestu je drevo padlo na osebno vozilo, v katerem sta ostali ujeti osebi.

Po podatkih centra za obveščanje pri upravi za zaščito in reševanje, je veter v občinah Kranj, Ljubljana, Kozje, Rogatec, Sveti Tomaž odkril več streh na stanovanjskih, poslovnih, gospodarskih in večstanovanjskih objektih.

Zlasti s severovzhodne Slovenije in Gorenjske, pa tudi Dolenjske so poročali o več podrtih drevesih ter nekaj električnih in telekomunikacijskih drogovih. Čez dan so ponekod imeli težave tudi v oskrbi z električno energijo.

Zaradi podrtega drevja je trenutno oviran promet na gorenjski avtocesti pred priključkom Kranj vzhod proti Karavankam. Popolna zapora pa je na regionalni cesti Kranj-Jezersko pri Preddvoru ter na lokalni cesti Šenčur-Britof.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.