Slovenija
76353 ogledov

Novo o okuženih: Največ smrtnih žrtev v enem dnevu doslej

Covid-19 Profimedia
Podatki, ki jih objavlja vlada, se razlikujejo od podatkov, objavljenih na profilu Janeza Janše.

Po zadnjih uradnih podatkih, ki izhajajo iz objave vlade na Twitterju, je bilo do polnoči 2. aprila testiranih 1064, od tega je bilo 37 novih potrjenih okužb s koronavirusom covid-19.

Hospitaliziranih bolnikov je bilo 112, od tega jih je bilo 30 na intenzivni negi. 

Žal je 2. aprila zaradi novega koronavirusa covid-19 umrlo največje število bolnikov v enem dnevu doslej, saj so zabeležili kar štiri smrtne žrtve. Skupno število smrtnih žrtev je tako 20.

Vladni graf | Avtor: Vlada RS Vlada RS

Podatki, ki jih je objavila vlada, se razlikujejo od tistih, ki jih je malo pred njo objavil predsednik vlade na svojem Facebook profilu. Slednji kažejo, da je bilo včeraj hospitaliziranih sedem bolnikov manj kot prejšnji dan. 

Po podatkih, ki jih je objavila vlada, je bilo 2. aprila enako število hospitaliziranih kot dan poprej. Je pa padlo število hospitaliziranih 1. aprila v primerjavi z 31. marcem.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 16
  • Žurnalček 16:48 04.april 2020.

    Žurnal a se vam ne zdi pametno , da v tej situaciji , ko se podatki menjajo iz ure v uro , držati na prvi strani udarno vest STARO 2 DNI ! A ste vi normalni ? Pejte se testirat, ...prikaži več samo ne na Japlovo ampak v Devico Marijo v Polju !

  • srecko53 12:12 04.april 2020.

    kje je predlog za referendum na korona zakon da ga podpišem

  • srecko53 12:11 04.april 2020.

    že tri dni na forumih predlagam vse nad 60 rizične in okužene v karantene, vsi ostali pa nazaj na delo, zaženimo gospodarstvo od frizerajev do gostiln in turizem, spet v šole... enako sedaj razmišlja nemčija priznali da si bodo večje ...prikaži veče plače dajali tudi v vladi in ministrstvih,,,,pa virusu niti na meter niso prišli, razen tistemu sevu ki ga je janša prinesel s smučanja... njihova računica,,, najvišji razred..za zalogo ko ne bo več virusa,,, minus 30 proc za metanje peska v oči ljudstvu, sedaj pa