Slovenija
156084 ogledov

Novo v primeru najdbe trupel v Strunjanu

1/2
PU Koper
Identiteti trupel še vedno nista znani.

V soboto, 19. marca, sta med Belimi skalami in rtom Ronek v Izoli bili najdeni žensko in moško truplo brez osebnih dokumentov. Ugotovljeno je bilo, da sta umrla zaradi utopitve. Zdravnica je na kraju potrdila smrt obeh in odredila sanitarno obdukcijo, ki je bila opravljena na Inštitutu za sodno medicino Ljubljana.

Na podlagi ogleda kraja in obdukcije se je ugotovilo, da gre za žensko, staro med 30 in 40 let, zeleno-modrih oči in okroglega obraza. Umrla je imela svetlo rjave, nekoliko skodrane kratko pristrižene lase. Visoka je bila približno 165 centimetrov in močnejše postave. Oblečena je bila v pajkice H&M (velikost XL), spodnjo majčko znamke FSBN Sister (XL), majico C&A (L). 

Na desni lopatici je imela tetovažo, kot je vidna na spodnji sliki.

 | Avtor: PU Koper PU Koper

Tudi identiteta moškega ostaja neznana

Obdukcija je pokazala, da gre pri moškem truplu za posameznika, starega med 35 in 45 let, okroglega obraza. Imel je kratko pristrižene kostanjeve lase. Visok je bil približno 175 centimetrov in srednje postave. Nosil je svetlo modro majico s kratkimi rokavi znamke Pascarel v velikosti XL, modro jopico z dolgimi rokavi C&A v velikosti S, jeans hlače znamke C&A v velikosti 32/34 z usnjenim hlačnim pasom črne barve ter modre nogavice Puma v velikosti 43-46.

Kljub številnim poizvedbam pri domačih kot tujih varnostnih organov identiteta ženske in moškega do tega trenutka ni znana, so sporočili iz Policijske uprave Koper. 

V kolikor prepoznate pokojni osebi ali bi imeli koristne informacije, ki bi pripomogle pri ugotavljanju identitete, Policija naproša, da čim prej obvestite najbližjo policijsko postajo, 113 ali pokličite na anonimni telefon policije 080 1200.

Strunjan Slovenija Ob klifu pri Strunjanu našli dve trupli

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.