Slovenija
11989 ogledov

Novost za slovenske uporabnike mobilnih storitev

mobilni telefon telefon
Na voljo je nov mobilni paket, ki naročnikom prinaša pomembno novost.

Telemach od danes slovenskim uporabnikom mobilnih storitev ponuja mobilni paket, ki poleg neomejenih klicev, SMS sporočil in omrežja UNIFI zagotavlja tudi neomejeno količino prenosa podatkov.  Paket Največ se bo ob tem tako za obstoječe naročnike Telemachovih fiksnih storitev kot tudi mobilne uporabnike pocenil za dva evra.

Paket Največ je obstoječim uporabnikom fiksnih storitev na voljo za zgolj 20 evrov na mesec, ostali pa bodo zanj mesečno odšteli 22 evrov. Z neomejenim paketom Telemach nadaljuje s svojo strategijo zagotavljanja najboljših storitev za najugodnejšo ceno na trgu. Uporabniki paketa Največ  imajo na voljo tudi 9 gigabajtov prenosa podatkov brez doplačila ob gostovanju v državah EU/EEA. Ob tem v Telemachu dodajajo, da je omenjeni paket na voljo tudi za poslovne uporabnike.

Ditka Maučec Telemach | Avtor: Telemach Telemach
V paketu Največ  bodo uporabniki tudi po preseženih 100 GB prenosa podatkov s polno hitrostjo LTE deležni delovanja mobilnega interneta s hitrostjo 1 Mbps, kar omogoča neskončno in nemoteno uporabo spleta, družbenih omrežij, ogleda videov in mobilne televizije.

"Uporabniki želijo brezskrbno surfati, uporabljati vse mogoče aplikacije, biti na poti in gledati televizijo, skratka uporabljati vse, kar jim tehnologija lahko ponudi. Naša dolžnost je, da jim to omogočimo, zato smo se odločili ponuditi paket, ki ima neomejeno količino prenosa podatkov. S tem smo premaknili mejo pri zagotavljanju mobilnih storitev in navdušeni smo, da bodo naši uporabniki uživali v prenovljenem paketu," je ob predstavitvi paketa poudarila članica poslovodstva Ditka Maučec, ki je pri Telemachu odgovorna za razvoj produktov in marketinga.

Brez dodatnih stroškov

Telemach je v paketih družine Več ponudil brezplačen prenos podatkov po porabljeni količini v paketu, kar pomeni, da se preseganje zakupljene količine podatkovnega prenosa dodatno ne zaračunava. Obenem pa Telemach še vedno omogoča uporabo prenosa podatkov za najnujnejše brskanje po spletu.

Paket Še več trenutno ponuja kar 50 GB podatkovnega prenosa doma in 6,5 GB v državah EU/EEA, paket Več pa omogoča 2 GB prenosa podatkov v Sloveniji in 2,8 GB prenosa podatkov v državah EU/EEA.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.