Slovenija
25 ogledov

"Nujno potrebujem direktorja"

“Zelo malo časa si bom vzel za odločitev,” je pred sredinim zaključkom razpisa z Žurnal24 main
Razpis. Za direktorja občinske uprave za zdaj prijavljenih osem kandidatov.

Jutri poteče razpis za direktorja občinske uprave. Medtem ko se v javnosti pojavljajo govorice, da najresnejši kandidat prihaja iz policijski vrst, župan Mohor Bogataj zatrjuje, da favorita nima. Želi pa direktorja imenovati čim prej.

Herak ne komentira
Med resnimi kandidati za direktorja je omenjan vodja sektorja uniformirane policije pri Policijski upravi Kranj, Mitja Herak. V komentarju je bil skop. “O tej zadevi ne dajem nobenih izjav,” je dejal. Župan zatrjuje, da z imeni kandidatov za zdaj ni seznanjen in da favorita nima. “Izbral bom, ko bodo zbrane vse prijave,” je povedal.

Nista med prijavljenimi

Med kandidati zagotovo ne bo sedanjega vršilca dolžnosti direktorja Mirka Tavčarja. “Ne. Nikoli niti nisem napovedoval, da se bom prijavil. Vedno sem govoril, da teh ambicij nimam,” je zatrdil. Podobno zagotavlja Tatjana Hudobivnik, kratkotrajna vršilka dolžnosti direktorice v času drugega mandata Mohorja Bogataja, zdaj pa vodja občinskega oddelka za splošne zadeve. Je pa zaupala, da je do včeraj zgodaj popoldne na razpis prispelo osem prijav.

Čim prej odločitev
Kakorkoli že, Bogataj želi odločitev sprejeti čim prej. “Hitro se bom odločil. Nujno potrebujem direktorja,” je odgovoril na vprašanje, do kdaj bi lahko imenoval novega direktorja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.