Slovenija
2196 ogledov

O razmerah v državi spregovoril Borut Pahor

Borut Pahor in Janez Janša Anže Petkovšek
"Težko bo, morda bo celo zelo težko, ampak na koncu bomo uspeli, v to sem prepričan, ker ocenjujem, da pristojni delajo po svojih najboljših močeh in ker so ukrepi naleteli na razumevanje ljudi," je prepričan predsednik države Borut Pahor.

"Mislim na vse, ki dosledno upoštevamo navodila pristojnih .To rešuje življenja, daje občutek skupnosti in nam vliva optimizem, da se bomo prebili skozi to prvo fazo krize, zdravstveno krizo. Potem bo prišlo do posledic v gospodarskem, socialnem in političnem življenju, zdaj gre za zdravje, potem boš šlo tudi za ohranitev razumevanja, spoštovanja, solidarnosti, da bomo na koncu znova enotno, politično in narodno, državno enotno premagali krizo," je po seji sveta za nacionalno varnost povedal Pahor. 

"Rad bi se zahvalil vsem, ki so bili danes na sestanku sveta za nacionalno varnost. Ne spomnim se, da bi kdaj sodelovali vsi politični deležniki, obstaja izjemna politična pripravljenost, da si prisluhnemo in da se razumemo," je povedal. 

"S ponosom opazujem to narodno enotnost. So tudi taki, ki se ukrepov ne držijo, a večina razume, da gre za njih in za vse nas skupaj. Ne morem povedati, s kakšnim optimizmom me to navdaja," je še povedal Pahor. 

 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 8
  • Avatar Leon
    Leon 16:16 17.marec 2020.

    Pahor in Janša sta najhujša parazita ,ki ogrožata državljane Slovenije !

  • Ivo 15:44 17.marec 2020.

    Ko je ta "uspelo NAM bo", Borut?!? Tebi?!? Meni ne bo uspelo prispevkov plačat ta mesec, ti si pa kar izplačaj plačo!

  • 893013820ee00f6d7f0f6e7ff02849229c05d5dd 15:27 17.marec 2020.

    [ O razmerah v državi spregovoril Borut Pahor ] Bog nam pomagaj.