Slovenija
9 ogledov

Ob denar še ena družina delavca

(Foto: Gregor Katič) Žurnal24 main
Velenjsko podjetje Vegrad je še pred eno afero. Oškodovana naj bi bila še ena družina pokojnega Vegradovega delavca. Žena in sin namreč nista dobila niti evra od zbranih 20 tisočakov.

Spomnimo, da smo pred nekaj dnevi prvi poročali o družini pokojnega Alda Hodžića, ki ni dobila 11 tisoč evrov, ki so jih zbrali delavci Vegrada. Tokrat pa je v javnost, kot je poročala TV Slovenija, prišel še en podoben primer.

Uprava Vegrada nadzornemu svetu še vedno ni posredovala poročil o poslovanju in solventnosti družbe. Več v povezavi.

Iz Bosne in Hercegovine se je oglasil sin pokojnega Hazima Dedića, ki je sporočil, da skupaj z materjo nista dobila niti evra od 20 tisočakov evrov pomoči, ki so jih delavci zbrali pred letom dni in pol.

Po besedah Senisa Dedića je oče umrl na gradbišču v Ljubljani pred letom dni in pol, predstavniki uprave pa so materi zatem obljubili, da bodo delavci in podjetje za družino zbrali nekaj denarja.

Ko pa se je Senis oglasil na Vegradu, so ga tam odpravili z izgovorom, da mu bodo denar izplačali, ko bo kupil stanovanje ali hišo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.