Slovenija
33008 ogledov

JYSK zaradi druženja delavcev zapira vrata trgovin po Sloveniji

JYSK Jysk
Trgovine bodo zaprte, saj se bodo zaposleni udeležili letnega druženja sodelavcev.

Podjetje JYSK 11. in 12. novembra pripravlja veliko letno druženje vseh zaposlenih v njihovih trgovinah v regiji zahodnega Balkana, zato bodo omenjena dneva vse njihove poslovalnice po Sloveniji zaprte. 

"194 zaposlenih v trgovinah JYSK po Sloveniji bo za počitek in udeležbo na tradicionalnem letnem druženju zaposlenih v trgovinah JYSK prejelo en oz. dva prosta dneva," so pojasnili v podjetju in dodali, da se podjetje "tudi s tem druženjem zaposlenim zahvaljuje ter jih hkrati nagrajuje za njihovo zavzetost pri delu in doprinos k rezultatom poslovanja podjetja".

V sklopu letnega druženja bodo zaposlenim podelili nagrade in razkrili, katera trgovina ima najvišji indeks prometa in število kupcev, največji obseg prometa, kje je bil izveden najboljši skrivni nakup Mystery shopping, katera trgovina je zmagala na natečaju JYSK Championship League in tudi katera trgovina je dosegla najvišjo raven uspeha v vseh kategorijah.

Iz podjetja še sporočajo kupcem, da lahko v dneh, ko bodo prodajalne zaprte, svoje nakupe opravijo v spletni trgovini. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 13
 • pc6 07:01 10.november 2018.

  clicbait se vam mogoče res splača na kratki rok ampak definitivno ne na dolgi rok saj vas noben ne bo jemal več resno in posledično vam bo padel obisk. Težko si pol opereš slabo ime.

 • Avatar strauski
  strauski 14:02 09.november 2018.

  Jysk je ena usrana firma ki z prodajalci dela kot z živino,en kratek čas sem delal in definitivno ne stopim več v to taborišče, niti kupim ne ničesar več pa če je zastonj

 • minimaxi 11:25 09.november 2018.

  Avtor članka B.P. Daj naredi nam uslugo in se podpiši to kar si: DEBIL!