Slovenija
11 ogledov

Obama ne bo ponovil napake

Barack Obama je v intervjujih, ki jih je dajal med predvolilno kampanjo, ženo Mi Žurnal24 main
Napake Billa Clintona, da bi se izneveril soprogi, Barack Obama ne bo ponovil, meni Milan Balažic s Fakultete za družbene vede.

"Človek je visoko inteligenten. Po Clintonovi izkušnji bo vsaj v tem obdobju, ko bo predsednik, ostal zvest mož in odigral vlogo, ki jo Amerika pričakuje. Ko gre za družino, je to vloga svetnika," meni Milan Balažic s Fakultete za družbene vede (FDV).

Ni tak tip osebnosti
O tem, ali se Baracku Obami – podobno kot ravno tako mladima in priljubljenima demokratskima predsednikoma Johnu F. Kennedyju in Billu Clintonu – obetajo težave zaradi ljubic, smo povprašali tudi grafologa Boruta Pogačnika. "Obama je, kar zadeva ženske, nasprotje Kennedyja in Clintona. Je strog človek, kar se tiče zvestobe, medtem ko sta bila onadva dosti bolj pragmatična," meni Pogačnik. "Analizo Clintona sem pripravljal že v času njegove inavguracije in že takrat napovedal, da bo imel zaradi svoje osebnostne strukture tovrstne težave," pravi Pogačnik in dodaja: "Obama jih ne bo imel, ker ni tak tip osebnostne strukture."

Ujemajo se tudi številke
"Ker imata Barack in Michelle isti števili življenjske poti, sta močno talentirana na istih področjih," pravi numerologinja Lili Sorum. "Imata tudi isti števili duše, kar pomeni, da sta duši dvojčici." Strahu, da bo Baracku v glavo stopila moč ali da bo varal Michelle, po mnenju Sorumove ni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.