Slovenija
13 ogledov

Obisk večji kot lani

Na ustvarjalnih delavnicah v Vilinski vasi so se malčkom pogosto pridružili star Žurnal24 main
Šolarji. Počitnice jih veliko preživlja športno dejavno in ustvarjalno.

“Z obiskom smo zelo zadovoljni, saj se je pri nas oglasilo precej več otrok kot lani. Z nami je ustvarjalo tudi veliko skupin iz mariborskih vrtcev,” so povedali v Vilinski vasi na Trgu svobode, ki danes zvečer z glasbeno-gledališko animacijo Mimine dobre vile zapira svoja vrata.

Po novem letu bodo otrokom ustvarjalne delavnice na voljo vsak dan med 15. in 19. uro v Domu ustvarjalnosti mladih. “Čeprav smo ostali brez podpore programa javnih del, z našimi prostovoljci delo nadaljujemo,” je dejala Tadeja Dobaj iz Zveze prijateljev mladine Maribor.

Od drsanja do plavanja

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Med počitnicami pa je otroškega vrveža polna tudi Ledna dvorana Tabor, kjer je poleg rekreativnega drsanja na voljo tečaj drsanja. V večnamenski dvorani ŽŠD se otroci rekreirajo na treh igriščih za badminton in košarko, na voljo pa jim je tudi plavanje v olimpijskem bazenu v kopališču Pristan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.