Slovenija
18 ogledov

Obljubila, da bo poskrbela zanje

Podmladek PS Pozitivna Slovenija
Kongres podmladka PS. Bratuškova obljubila, da bo vlada pripravila ukrepe za zaposloovanje mladih.

Predsednica vlade in predsedujoča PS Alenka Bratušek je na kongresu podmladka največje parlamentarne stranke mladim poudarila, da se vnosa fiskalnega pravila v ustavo in referendumskih sprememb ni treba bati, saj bo Slovenija tudi po njih ostala socialna in solidarna država. Napovedala pa je, da bo vlada pripravila nekaj ukrepov tudi za zaposlovanje mladih.

 

 

"Naša naloga je Slovenijo popeljati tja, kjer je njeno mesto, in to je absolutno na bolje," je na kongresu Prihodnosti Slovenije v Ljubljani dejala Bratuškova. Ob tem je omenila, da so mlada stranka in da bo treba še veliko postoriti, da bodo okrepili svoj položaj tudi s članstvom. "Predvsem pa lahko s svojim delom pokažemo, da smo tisto pravo, kar Slovenija potrebuje," je dejala.

Novo vodstvo

Na kongresu podmladka so sicer izvolili novo vodstvo. Predsednik podmladka je postal Zoran Bosančić.

Komentarjev 2
  • Šemefuky 10:25 26.maj 2013.

    Sami Zorani nas vodijo a mogoče imamo kakšnega Janeza, Petra ali kaj podobnega, da kaj prevzame ali nas bodo čisto prevzeli vsi naturalizirani prišleki. Izgleda, da avtohtoni povsem izumiramo in še malo nas bodo Turki vodili. Pa tudi glupi smo ...prikaži več tako, da bomo vsakega cigota podprli samo, da ni naš iz folšarije.

  • nostradamus 09:45 26.maj 2013.

    ja verjetno drzi poskrbela bo za mlade predvsem iz vrst PSkam bo popeljala vse nas je pa postranska zadeva in drugorazredna temamimogrede FDV se preucuje magistrsko nalogo ? hm dolgo traja mar nev nadzornem svetu NKBM tudi ...prikaži več ni bilo nepravilnosti pri kreditih in potrebnih novih je 300mio eur dokapitalizacije