Slovenija
89 ogledov

Obljubljajo, da so najcenejši, ampak samo, če ni akcije

pomaranče, S-Budget
1/3
zurnal24.si
Najcenejši izdelki S-Budget v Sparu so zagotovo najcenejši le, če drugi izdelki niso v akciji.

Bralka je v Sparu kupila pomaranče S-Budget in navadne pomaranče, ki jih je sama izbrala in stehtala. Doma je ugotovila, da so pomaranče S-Budget dražje.

Kilogram "navadnih" pomaranč je stal 79 centov, kilogram S-Budget pomaranč pa 82 centov in pol. 

Zanima jo, kako je to možno, saj Spar na svoji spletni strani trdi, da se nakup izdelkov S-Budget "najbolj splača, saj so najcenejši pri nas".

Če je akcija, potem je najcenejši lahko drug izdelek

V Sparu so pojasnili, da je v linih S-Budget "več kot 350 izdelkov, ki imajo najnižje redne cene v naših trgovinah. Vaša bralka je kupila pomaranče po akcijski ceni, ki pa je lahko v času akcije nižja, od redne cene pomaranč S-Budget,“ so pojasnili. 

Komentarjev 3
  • dusan72 02:27 25.januar 2015.

    Iskanje dlake v jajcu :) Kaj pa merkatorjeve zagotovljene najnižje cene ? Nobena ni nižja recimo od šparove redne, s tem da je v drobnem tisku poudarjeno da so akcije izvzete. Če vam ni predaleč še vedno prisegam in priporočam ...prikaži več Leclerc. Že dosti rednih cen je nižjih (tudi od celo "akcijskih" pri drugih trgovcih), da o akcijah ali ko ti vrnejo 10 ali 20% na bon raje ne govorim. Je pa res, da je francoz povprečnemu Ljubljančanu kar malo od rok in da se ti samo zaradi litra mleka, da prišparaš 10c pot in čas ne izplačata. Pri nakupu cca 100€ je pa že druga pesem. Je pa pri vseh blagovnih znamkah malce grenak priokus, da ne veš kaj boš dobil oziroma da je roba "razredčena". Imajo pa vsi trgovci tako dobre, kot sfalirane artikle v teh svojih ponudbah, tako da drugega kot kupit, preizkusit in se odločit nam potrošnikom ne preostane.

  • Jozica Razgorsek 01:33 25.januar 2015.

    Šrar in vse te trgovine lažejo in goljufajo, kdor zna računat lahko zračuna, da so včeraj podražili danes pa kao pocenili, včeraj je mož zračunal pršut, naj bi bil 50 procentov cenej in kaj je ugotovil, da je laž, samo ...prikaži več zračunat je treba in jaz sem se odločila, da vse te prijavim tržni inšpekciji, ter jih vprašam,če, znajo računat, goljufija na kubik.

  • Bartimeus 21:23 24.januar 2015.

    Izdelki S-Budget so zagotovo najcenejši v Sparu saj jih lahko kupiš samo tam. Tudi Mercatorjevi izdelki so najcenejši v Mercatorju, Tuševi v Tušu ... saj se jih da kupit samo tam in nikjer drugje. Gre seveda samo za embalažo; kvaliteta ...prikaži več v njej pa je drugo vprašanje.