Slovenija
25 ogledov

Oboževalcem športa slabo kaže

Gledanje televizije Boštjan Tacol
Siol. Za programe Sport Klub se še pogajajo.


"V dobro svojih naročnikov se s ponudnikom pogajamo, čeprav so bili kakršnikoli dogovori doslej nemogoči," o vnovični vključitvi programov Sport Klub in Fishing & Hunting v njihovo programsko shemo pravijo na Telekomu.

Hoteli petkrat več kot do zdaj

Njihovi naročniki že od 1. oktobra ne morejo več spremljati teh programov, saj jim je pogodba potekla. "Novi pogoji s strani ponudnika so izrazito odstopali od razumnih pogojev na trgu, saj je ponudnik zahteval kar petkrat višjo ceno kot pred dvema letoma, zaradi česar pogodbe nismo podaljšali," so pojasnili na Telekomu. Priznali so, da s tem nekateri njihovi naročniki "niso zadovoljni", omenjeni programi namreč med drugim prenašajo nogometno Ligo prvakov ter tekme angleške in španske prve lige.

Koliko naročnikov so izgubili, niso razkrili, prav tako Telemach, ki na velikih plakatih oglašuje, da te športne programe ima v ponudbi, ni odgovoril na vprašanje, koliko novih naročnikov so pridobili. Povedali pa so, da se Sport Klub 1 in Sport Klub 3 uvrščata se med 15 najbolj gledanih programov, gledanost najboljših vsebin pa je čez 20 odstotkov.

Komentarjev 2
  • Slodej 08:49 16.oktober 2013.

    Kurc pa še televizija - RTV prispevek ukinjen, odslej davek na oči in ušesa http://slovenskidnevnik.com/rtv-prispevek-ukinjen-odslej-davek-na-oci-usesa/

  • np123 07:53 16.oktober 2013.

    Študent Janez Zalaznik, samo pol članka si objavil... Mogoče bi lahko kdaj prebral za sabo.