Slovenija
33708 ogledov

Obsedno stanje na meji s Hrvaško

Kolone na italijanski avtocesti epa
Odhodi na oddih se odražajo tudi v gneči na cestah.

Ob začetku šolskih počitnic in večjemu številu turistov prihaja do daljših čakalnih dob na mejnih prehodih. Potniki na prehodih Petrina in Dragonja za izstop iz Slovenije v Hrvaško čakajo približno dve uri, nekaj manj na mejnem prehodu Sočerga. Pred predorom Karavanke proti Sloveniji je zastoj dolg več kot osem kilometrov.

Za vstop v Slovenijo iz Hrvaške trenutno ni daljših čakalnih dob, izjema je mejni prehod Jelšane, kjer potniki v povprečju čakajo 45 minut, kažejo podatki prometnoinformacijskega centra.

Do zastojev prihaja tudi znotraj države. Na koncu izolske obvoznice in naprej proti Portorožu je zastoj dolg tri kilometre, zastoji so tudi na cestah Bled-Bohinjska Bela in Šmarje-Koper.

Komentarjev 20
  • stanislav76 09:37 28.junij 2020.

    Ne zanima me, kje se boste namakali in mastili z oradami in kje se ne boste. Jaz vem, da se bom in tudi kje se bom in to mi zadostuje.

  • Avatar Iva Deko
    Iva Deko 05:57 28.junij 2020.

    Foi

  • Avatar praufo
    praufo 19:50 27.junij 2020.

    ljubezen do jadrana ni nikoli ugasnila, 100.000 nepremičnin v slovenski lasti, od apartmajev, vikendov, do vil in še kaj ... pa ne morjo jih pustit v nemaru, treba jih je obistak ... jajotov pajdaš kacin se je razburil nad pajdašom ...prikaži več gantarjem, ki je zaskrbljen ... ne vem, vsi so nekam zaskrbljeni, okužbe po hrvatiji se širijo, ampak nekako jo nebi uvrstili na rdečo listo ... zelo zanimivo, še bolj bo pa zanimiva jesen