Slovenija
24713 ogledov

Obsedno stanje: Pozor, na cestah večkilometrske kolone!

razcep Koseze Ljubljana gneča kolona Reševalni pas/Twitter Razcep Koseze.
Ceste po državi so danes precej obremenjene. Zastoji so na primorski, gorenjski in štajerski avtocesti ter na nekaterih cestah ob obali.

Zastoj vozil je na primorski avtocesti proti Vrhniki, in sicer na ljubljanski zahodni obvoznici od Podutika mimo Kozarij ter na ljubljanski južni obvoznici od priključka Ljubljana center, kažejo podatki prometnoinformacijskega centra.

Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji kolona vozil dolga devet kilometrov. Po navodilih policije je na priključku Jesenice vzhod, Lipce odprt izvoz samo za lokalni promet. Za Kranjsko Goro priporočajo izvoz Lesce.

Na štajerski avtocesti je zastoj med Slovensko Bistrico jug in Tepanjem proti Ljubljani. Zamuda znaša od 30 do 40 minut.

Zastoji so tudi na cestah Vič - Brezovica in Šmarje - Dragonja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • bi_ba 17:21 02.september 2023.

    Na cestah ni nič posebnega. Prejšnja leta je bilo huje, razen med covidom. Ni treba paničariti in pretiravati s takimi članki. Res pa je, da se samo vozijo skozi. V Portorožu kamere kažejo, da so plaže prazne...

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:00 02.september 2023.

    Kot kaze gradimo drugo cev predora Karavanke za tujce, da bodo še hitreje prepeljali SLO, ko gredo na dopust na hrvaško ali pa nazaj. Mnogi niti ne vedo da se vozijo po državi z imenom Slovenija.