Slovenija
605 ogledov

Oče: Policiji sem osebno predal sina

jure trunk PU Ljubljana
Ljubljanski policisti so razjezili očeta 29-letnega Jureta Trunka, ki so ga včeraj prijeli in naj bi bil po njihovih navedbah lahko oborožen in nevaren okolici.

Včeraj so policisti sporočili, da so prijeli Jureta Trunka, ki naj bi po poročanju spletnega Dela "poklical v eno od državnih institucij in jim marsikaj navrgel, na koncu pa se je najavil, da bo na dan stavke prišel na obisk kot slovenski Breivik in izpeljal njegov scenarij".

Franc Trunk z novo ovadbo

Danes se je odzval Juretov oče Franc Trunk, ki je proti inšpektorjem in policistom vložil več kot 150 kazenskih ovadb. Sporočil je, da je dodal novo - zoper neznano osebo državne institucije, ki je "na podlagi krive ovadbe (obstaja objektivna možnost, da v kontekstu proudbovskega konstrukta) sprožila pro/udbovski pogrom zoper državljana RS Jureta Trunka z enim edinim namenom/ciljem – ob zlorabi (proudbovskih) medijev medijsko ubiti Človeka".

Policijsko obvestilo za javnost Trunk imenuje za nekorektno in pomanjkljivo. Policiji naj bi osebno predal sina Jureta, namen objavljanja zgodb v medijih pa naj bi bil po njegovem najprej diskreditacija, nato diskvalifikacija, po potrebi tudi (fizična) likvidacija, kjer smo se mediji "po temelju proudbovskega delovanja lepo zvrstili po njim lastni proudbovski kontaminaciji", zato bo vse zgodbe vestno zbral in priložil predmetni ovadbi, je še zapisal Trunk, veteran vojne za Slovenijo, kot se je podpisal.

Grozil gradenim inšpektorjem

Trunk je zaradi rušenja hiše na Vodmatski v ljubljanskih Mostah grozil gradbenim inšpektorjem, "vse skupaj pa se je stopnjevalo do te mere, da so ga vzeli skrajno resno," je še poročal omenjeni portal. Družina Trunk je oktobra 2010 izgubila boj z gradbenimi inšpektorji, ki so sklenili, da se mora njihova nelegalna gradnja v Ljubljani podreti. Hišo so hitro porušili, Franc Trunk in Nada Trunk Širca, lastnika hiše, pa sta prepričana v nezakonitost rušenja. To sta pojasnila tudi gradbenim inšpektorjem na način, da sta si že prislužila več kazenskih ovadb, še poroča Delo.

Komentarjev 4
  • rob 08:07 20.april 2012.

    Odstranili ste resnico, ki je v škodo dolečnim javnim osebam!Vse navedeno je objavljeno na blogu dr. Gorenaka in blogu Simone Rebolj!

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 20:39 19.april 2012.

    Vsa čast policiji, zdaj so na vrsti tožilci.

  • rob 09:44 19.april 2012.

    Vaš komentar smo zaradi kršenja kodeksa komenitranja odstranili: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja