Slovenija
115 ogledov

Od danes na brezplačen piknik

Kako do prostora za piknike? Google Maps
V Tomačevem v Ljubljani bo na voljo deset piknik prostorov, ki bodo obiskovalcem na voljo brezplačno, potrebna bo le rezervacija.

V novem rekreacijskem in izobraževalnem centru Sava (kako ga najdete, si poglejte na fotografiji zgoraj) si boste lahko od jutri privoščili brezplačen piknik.

Pred tem ga morate le rezervirati na telefonski številki 041 238 398, ko bo vzpostavljena spletna stran centra Sava, pa naj bi bilo to mogoče storiti tudi prek rezervacijskega sistema na tej strani.

Vsak od desetih piknik prostorov je opremljen z žarom, mizami in klopmi, vsi prostori pa imajo tudi skupno vodo (ki ni pitna) in stranišča, so sporočili iz javnega zavoda Šport Ljubljana. Ob prostorih je tudi velik travnat prostor za različne športne aktivnosti.

Možnost brezplačnega najema piknik prostorov le izkoristite, saj naj bi v javnem zavodu razmišljali, da naj bi bili naslednje leto že plačljivi, vendar pa še ni znano, koliko naj bi stal celodnevni najem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.