Slovenija
22 ogledov

Od danes tudi smuka na Celjski koči

(Foto: Gregor Katič) Žurnal24 main
Sezona. Obiskovalce čakajo številne novosti. Danes dnevna smuka zastonj, nočno pa bo že treba plačati.

“Boljšega začetka smučarske sezone si res ne bi mogli želeti. Trenutno imamo več kot pol metra snega in upam, da se bo ta snežna odeja vsaj nekaj časa obdržala,” pravi Matic Leskošek, vodja turizma in rekreacije na Celjski koči.

Letos so uvedli tudi precej novega. “Spet uvajamo dnevno smuko med tednom med 12. in 16. uro, medtem ko bo nočna smuka mogoča med 17. in 21. uro. Novost so tudi dijaške in študentske smučarske karte, ki so tri evre cenejše. Dnevna smuka za odrasle sicer stane 17 evrov, nočna pa 14,” pove Leskošek.

Danes, ko bodo vlečnico pognali prvič, bo dnevna smuka brezplačna, za nočno pa bo že treba plačati. Poskrbljeno pa je tudi za vse, ki radi uživajo na snegu, a ne smučajo.

“Deskarji bodo gotovo veseli urejenega snežnega parka, če bo snega dovolj, bomo do božiča postavili tudi snežni bar – Ice bar,” razkrije Leskošek in doda, da bodo organizirali tudi razne smučarske sindikalne tekme ter športne dneve za osnovne in srednje šole.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.